MarjattaLaiho Jokainen ei ole hyvä jossakin – mutta kelpaa silti ihmiseksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Vastuunkierto

Stunt-miehet Häkkänen ja Kurvinen huonoimmassa A-studio Talkissa ikinä

Eilisessä kuten aiemmassakin A-studion opposition kohtaamisessa Orpo ja Sipilä olivat lähettäneet paikalle sijaisiksi Häkkäsen ja Kurvisen, jolloin saatiin aikaan huonoin näkemäni A-Studio Talk koskaan. Tällä hallituskaudella kuntavaalitenttejä lukuunottamatta Sipilä ja Orpo eivät ole suostuneet kohtaamaan opposition puheenjohtajia kertaakaan televisiossa vedoten muihin kiireisiin. Minusta tämä ei ole nykyaikaista demokratiaa vaan suoranaista vastuun ja avoimen keskustelun pakoilua.

Populismipolitiikan vaarat - peruspellet äänestäjät pöljiä?

Oliko yllätys, että perussuomalaisten kannatus heikkenee hallitustyöskentelyn  myötä? Ei tietenkään. Romahdus sen sijaan paljastaa ne pahimmat pelot ja puoluetta vastaan käytettyjen argumenttien todenpohjaisuutta.

 

Persut on 20-vuotisjuhlistaan huolimatta esiteini-ikäinen puolue, jos edes sitäkään. Puoluetta on haukuttu populistiseksi ja puoleen johdossa Timo Soini on ollut kiistaton yksinvaltias ja sitä myötä myös taakka puolueelle. 

 

EU TÄYTEEN REMONTTIIN!

Helsingin Finlandiatalossa juhlivat Perussuomalaisten ahkerat ja ansioituneet kenttäihmiset ennalta tulevaa eurovaalitulosta. Minulla on ollut tapana juhlia hurraavan kansan keskuudessa voittoja vasta, kun voitto on saavutettu, ei ennalta, vaikka olisinkin työlläni siihen hyvin valmistautunut. Ehkä omassa mielessäni jo voittaja! Ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä